2 C
Zvornik
20. април 2024.

Istorisjki uspjeh fudbalera Lokanja

Fudbaleri Lokanja se plasirali među najboljih 16 ekipa u Kupu Republike Srpske

ZVORNIK/LOKANJ – Pobjedom nad ekipom „Glasinac 2011“ iz Sokoca, i plasmanom među najboljih 16 ekipa u Kupu Republike Srpske, fudbaleri Lokanja iz istoimene zvorničke mjesne zajednice, postigli su najveći uspjeh kluba od osnivanja 1998. godine.

Ovaj vrijedni kolektiv, koji se takmiči u Regionalnoj ligi, grupa Istok krasi veliko drugarstvo i snaga kolektivnog duha pa stoga u kontinitetu ostvaruju dobre rezulate

– Drago mi je da sam član ove generacije fudbalera. Plasman u 1/8 finala Kupa Republike Srpske je istorijski uspjeh za naš klub. Mi duže vremena igramo zajedno, svi smo iz Lokanja, krasi nas kolektivni duh pa smo u prilici da možemo igrati uspješno i protiv renomiranijih klubova. Nadam se da ovdje nećemo stati i ako bude sreće u žrijebu, da se plasiramo što dalje u Kupu Republike Srpske, rekao nam je Marinko Đurić, igrač i trener Lokanja.

On se zahvalio saigračima, domaćoj publici na podršci i gotujućim igračima Glasinca na fer i korektnoj igri i najavio da se ekipa okreće nedeljnoj prvenstvenoj utakmici, kada gostuju kod ekipe Radničkog iz Karakaja.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se