12 C
Zvornik
23. април 2024.

U „Recitacijama“ učestvovalo 34 djece

ZVORNIK – Sinoć su na platou „Kasina“, u okviru „Dječijih dana“ koji se realizuju kao dio programa „Zvorničog ljeta 2016“, održane „Recitacije“ u kojima je učestvovalo 34 djece atipičnog i tipičnog razvoja.

Publiku i učesnike pozdravio je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović koji se zahvalio organizatoru „Dječijih dana“ na takvoj manifestaciji.

– U okviru našeg „Zvorničkog ljeta“, između ostalog, predviđeno je da svi sugrađani, počev od ovih najmanjih, pokažu šta to umiju, da svima damo priliku da nam se predstave, da ih vidimo, da ih podržimo, da u njihovom budućem rastu i razvoju svi zajedno učestvujemo. Mi iz Gradske uprave jako smo zahvalni našim volonterima na ovakvom projektu, koji su utrošili sate i sate rada i truda da bi ovo sve bilo ovako lijepo. Hvala i vama što ste ovdje danas, jer „Zvorničko ljeto“ nisu samo koncerti na Drini, već su i naši susreti, da se srećemo svugdje, i ovdje ispred Kasine i na ulici i svugdje – poručio je Stevanović.

Tamara Jović je istakla da su recitacije osmišljene tako da postoji pet grupa sa ukupno 34 djece atipičnog i tipičnog razvoja koji recituju po jednu recitaciju od poznatih dječijih pisaca. Program su svojim glasom ukrasile Ana Spasojević i Maja Krstić interpretirajući dječije pjesmice i pjesme izvornog karaktera.

Svi učesnici „Recitacija“ dobili su zahvalnice i slatkiše u znak zahvalnosti.

„Dječije dane“ osmislile su mlade Zvorničanke okupljene u neformalnoj grupi „Osmijeh“ Nataša Erić, Marijana Taborin, Marija Bašić, Dragana Josić i Tamara Jović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se