10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

„Teška industrija“ priredila rok-žurku na „Zvorničkom ljetu“

ZVORNIK – Sinoć, treće večeri „Zvorničkog ljeta 2016“, na gradskoj plaži nastupila je grupa „Teška industrija“ koja je brojnoj publici priredila nezaboravan koncert.

Lea, Ivica i Vedo, članovi grupe, rekli su prije koncerta da zvornička publika od njih, kao i obično na njihovim koncertima, može da očekuje jednu dobru rok-žurku.

– Biće pjesama sa našeg novijeg i starijeg repertoara, među njima i sa našeg novijeg albuma „Bili smo raja“. Radi se o albumu na kojem se nalaze veliki hitovi sarajevske pop-škole 70-ih i 80-ih godina i mi volimo reći da je taj album bio jedan omaž sarajevskoj pop-rok školi, odakle „Teška industrija“ i dolazi. Mislim da je to bila prekrasna priča gdje smo oživjeli te stare pjesme, gdje je Vedo sa svojim aranžmanima dao jedan novi štih i ispalo je vrlo uspješno – rekla je Lea.

Članovi grupe su napomenuli i da je ambijent pored rijeke Drine zaista lijep.

– Dobro je da nas večeras služi i vrijeme i lijepo je da se skupilo jako puno ljudi i mi ćemo se potruditi da zaista bude lijep koncert – rekli su Ivica i Vedo koji su dodali i da je Zvornik mjesto koje je jako inspirativno i da je zajedno sa rijekom Drinom čarobno.

U toku jučerašnjeg dana nastavljena je Likovna kolonija Slikarske radionice „Paleta“, dok je na igralištu kod Osnovne škole „Sveti Sava“ otvoren i turnir u basketu u okviru „Dana sporta“.

Na platou „Kasina“, u okviru „Dječijih dana“, realizovan je događaj pod nazivom „Recitacije“, dok je od 23:00 sata, u dvorištu zvorničke osnovne škole prikazan film „Bruklin“ u okviru „Bioskopa na otvorenom“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se