12 C
Zvornik
19. април 2024.

Srpska napredna stranka oštro osuđuje izjave Spomenke Stevanović

ZVORNIK – Srpska napredna stranka je zaprepašćena cinizmom i bezobrazlukom vladajuće koalicije i njihovog predstavnika Spomenke Stevanović – navodi se u današnjem saopštenju iz ove stranke koje je reakcija na navode iz DNS-a da se sprema izborna krađa pod pokroviteljstvom SNS.

-Optuživati Srpsku naprednu stranku za povećani broj glasača poštom može samo onaj ko je često van stvarnosti i realnosti jer je Zvornik u proteklih deset godina grad u Republici Srpskoj iz koga se najviše ljudi iselilo. Postavlja se pitanje zašto su se iselili – pitaju se iz SNS-a i odgovaraju da je to zbog vlasti koja je uništila bilo kakvu perspektivnost za život u Zvorniku – stoji još u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je politika Spomenke Stevanović i njenih koalicionih partnera uništila sve u gradu Zvorniku počev od Doma zdravlja, Zvornik stana pa do života pojedinaca.

-Srpska napredna stranka nema nikakve veze sa onim što je DNS radio po pitanju glasanja putem pošte. Niti imamo bilo kakve veze sa preko dvadeset nezavisnih kandidata koji su prijavljeni za Lokalne izbore da bi preko njih krađom prekrojili izbornu volju građana Zvornika. Pokušaj da pripreme javno mnjenje za izbornu krađu i da druge optuže je diletantno, što je odlika Spomenke Stevanović – kaže se u saopštenju SNS-a koje je potpisao Hadži Jovan Mitrović.

Srpska napredna stranka oštro je osudila izjave neuravnoteženih osoba koje zbog ličnih interesa i svojih nerazumnih radnji pokušavaju pažnju prebaciti sa stvarnih problema na glasanje poštom.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se