23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Pogledajte Nostradamusova predviđanja za 2016. godinu

Veliki francuski prorok Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, predvidio je mnoge stvari za koje se vjeruje da će se dogoditi jednog dana.

Smatra se da je on predvidio odlazak na Mesec, Hitlerov uspon na vlast, smrt Henrija II, ubistva Kenedijevih…. a evo šta je prognozirao za 2016. godinu.

Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, do danas je ostao najpoznatiji prorok u istoriji čovječanstva. Za sobom je ostavio mnoga predviđanja čija preciznost do danas zapanjuje ljude.

Između ostalog, predvidio je i sljedeće značajne događaje za ovu godinu, koje su objavljene na sajtu “Healthymagazine365.com”.

1. Obama će biti posljednji predsjednik SAD 

Nostradamus je predvidio pobjedu Obame na izborima 2013. godine, ali je rekao i da će on biti posljednji predsednik SAD. Da li to znači da je došlo vrijeme da SAD preda baklju nekome drugom? Koja zemlja će sljedeća biti najmoćnija? Kina? Rusija? Severna Koreja? Ili je u pitanju prvi ženski predsjednik – predsjednica? Ostaje da vidimo.

2. Neobične vremenske prilike 

U svojim zapisima Nostradamus piše da će se klima sve više mijenjati u sve kraćem roku. “Voda će rasti, a zemlja će sve više tonuti” glasi njegov zapis.

3. Neobičan raspored planeta 

I raspored planeta će se ove godine promijeniti, i to će, prema njegovim rečima, izazvati ogromne i tragične posljedice na Zemlji.

4. Bliski istok gori 

Predviđanje Nostradamusa za 2016. godinu kaže da će nafta u Zalivskim zemljama na Bliskom istoku biti zapaljena.

5. Eksplozija na Bliskom istoku 

Mnoge eksplozije desiće se na Bliskom istoku, a Nostradamus tvrdi i da će avioni padati sa neba.

6. Kraj svijeta 

Kako navodi prorok, rat u Iraku biće prvi signal da će svijet kakav znamo uskoro nestati. Ali, do sada je bilo toliko predviđanja o smaku sveta, da ne znamo da li i u ovo trebamo vjerovati.

7. Igrice u Beloj kući 

On navodi da Bijela kuća igra ratne igrice, i da ima plan za uništenje svijeta, a da taj plan počinje na Bliskom istoku.

8. Topljenje polova 

Jedno od najdramatičnijih proročanstava Nostradamusa, sa najvećom šansom za ispunjenje – možda ne ove godine, ali prema tvrdnjama naučnika, ovo je sasvim realna mogućnost.

9. Sudbina Izraela 

Jerusalim će biti opkoljen sa svih strana, a “jedna zapadna sila” (vjerovatno Amerika) će pomoći Izraelu u borbi.

10. Rusija je mirotvorac 

Ukoliko se Rusija ne ujedini sa Evropom i zapadnim zemljama u toku narednog velikog rata, onda će ona odigrati ulogu mirotvorca, tvrdi Nostradamus, piše express.hr.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se