15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Paljenje „Škode“ moglo bi se dovesti u vezu sa ubistvom

ZVORNIK – U Papraći kod Šekovića pronađen je zapaljen automobil „škoda“ koji bi mogao da se dovede u vezu sa ubistvom Čede Đokića /60/ u Zvorniku, rekao je danas vršilac dužnosti načelnika Stanice javne bezbjednosti Zvornik Jovica Vasilić.

„Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih činjenica i mogućeg dovođenja u vezu paljenja `škode` i jučerašnjeg ubistva u Zvorniku“, rekao je Vasilić na konferenciji za novinare.

73454ff2ef3dbcab8916d90b6b1aca1aOn je podsjetio da je juče u 8.43 časova nepoznata žena telefonom obavijestila policija da je na balkonu zgrade na trećem spratu, nakon pucnja, vidjela da pada čovjek.

„Policija je izašla na teren i utvrdila da je Čedo Đokić u momentu dok se nalazio na terasi stana pogođen jednim hicem, nakon čega je prevezen u Dom zdravlja Zvornik, gdje je podlegao povredama“, rekao je Vasilić.

Šef Odsjeka opšteg kriminaliteta u Stanici javne bezbjednosti Zvornik Mladen Savić rekao je da će sve što je u toku uviđaja pronađeno na licu mjesta biti predmet vještačenja, nakon čega će biti moguće utvrditi iz kojeg je oružja lice ubijeno i sa koje lokacije.

On je dodao da je ubijeno lice policiji bilo bezbjednosno interesantno.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se