12 C
Zvornik
20. април 2024.

„OK bend“ nastupio druge večeri „Zvorničkog ljeta“

ZVORNIK – Druge večeri „Zvorničkog ljeta 2016“ pred Zvorničanima i posjetiocima iz okolnih gradova nastupio je „OK bend“. U prelijepom ambijentu pored rijeke Drine izveli su svoje i pjesme nekih kolega, a zajedno sa njima pjevala je i publika.

Goran Gluhaković, frontmen grupe „OK bend“, rekao je prije koncerta da im je ovo prvi nastup na „Zvorničkom ljetu“, ali ne i prva svirka u Zvorniku.

– U Zvorniku smo puno puta svirali, ali ovu manifestaciju prvi put i drago mi je što smo ovdje večeras gdje obećavamo dobru zabavu. Ovakve manifestacije su nešto najljepše što muzičar, osim svog koncerta, može da svira. Ja, lično, više volim da sviram ovakve manifestacije nego diskoteke, ovo je najljepše svirati. Večeras ćemo prošetati kroz našu „karijericu“ od nekih 18-19 godina, koliko trajemo, i publika će moći da čuje pjesme od našeg prvog do zadnjeg albuma, a biće i pjesama nekih naših kolega, zabavnih, i nekih narodnjaka – rekao je Gluhaković.

Prije večernjeg koncerta, juče je na platou „Kasina“ izvedena edukativna predstava „Azbuka“, dok je u okviru dnevnog progama nastavljena Likovna kolonija Slikarske radionice „Paleta“.

Večeras, sa početkom u 18:00 sati, na platou „Kasina“, u okviru „Dječijih dana“ biće izvedene „Recitacije“. U isto vrijeme na sportskom terenu kod Osnovne škole „Sveti Sava“ počeće basket turiniri u okviru „Dana sporta“. U 21:00 sat na gradskoj plaži očekuje nas koncert „Teške industrije“, a u 23:00 sata u dvorištu kod osnovne zvorničke škole film „Bruklin“ u okviru „Bioskopa na otvorenom“.

Sutra, 5. avgusta, neće biti sadržaja „Zvorničkog ljeta 2016“ kada se obilježava Dan sjećanja na prognane i stradale Srbe.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se