13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Obnovljen sportski teren kod zvorničke osnovne škole

ZVORNIK – Gradska uprava Zvornik finansirala je obnavljanje sportskog terena kod Osnovne škole „Sveti Sava“ gdje se privodi kraju i njegovo iscrtavanje.

Zamjenik gradonačelnika Zvornika, Bojan Ivanović, istakao je da je Gradska uprava prepoznala potrebu da se ovaj sportski teren rekonstruiše, kako za potreba škole, tako i velikog broja druge djece i omladine koji redovno koriste ovaj teren.

– Mnogi naši sugrađani ovdje provode vrijeme, igrajući košarku i fudbal i stoga smo se i odlučili da ovaj teren dobije novu asfaltnu podlogu i, naravno, bude ponovo i iscrtan – istakao je Ivanović.

Dejan Gajić, trener u Košarkaškom klubu „Zvornik basket“, rekao je da su se članovi ovog kluba prikljućili uređenju terena gdje već treći dan rade na njegovom iscrtavanju.

– Danas su ovdje i članovi iz Slikarske radionice „Paleta“, jer želimo da na poligonu piše „Moj grad Zvornik“ i da se Gradskoj upravi i na ovaj način odužimo. Ovo će puno značiti i nama košarkašima i ostalim rekreaativcima, jer je ovo jedini teren ove vrste u gradu- rekao je Gajić.

Na obnovljenom terenu kod Osnovne škole „Sveti Sava“ u okviru „Zvorničkog ljeta“ biće odigran i košarkaški turnir. U četvrtak, 4. avgusta, igraće juniori, u subotu, 6. avgusta, seniori, a dan kasnije, po prvi put igraće i veterani (40+ godina).

Trodnevni turnir počinjaće u 18:00 časova, a sa obnovljenog terena upućen je poziv svima koji su zainteresovanim da se prijave za učešće, jer je turnir prilika, uz takmičenje i osvajanje nagrada, i za lijepo druženje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se