8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Muškarac ubijen u Zvorniku

Јutros je u Zvorniku oko 8.40 ubijen Čedo Đokić (60) iz Vlasenice koji je živio u Zvorniku.

Kako javlja reporter RTRS-a sa lica mjesta, Đokić je pogođen je sa dva metka na balkonu stana u Ulici patrijarha Pavla, preko puta gradskog stadiona.

Komšije koje su se zatekle na licu mjesta nisu htjele ništa da komentarišu, osim da je Đokić odvezen u Službu hitne pomoći, a gdje, takođe, nisu htjeli da daju detaljnije informacije.

Vlasnik restorana koji se nalazi preko puta Đokićeve zgrade kaže da je čuo pucnjavu, a nakon toga i jauke sa trećeg sprata.

Kako saznaje BN televizija Đokić je ubijen sa dva metka kada  je izašao na terasu da popije kafu i neko ga je, najvjerovatnije, u tom trenutku ubio snajperom.

Riječ je o obračunu unutar kriminalnog miljea, a ubijeni Đokić od ranije je poznat policijskim organima kao „veliki profesionalac“ u tom poslu.

Često je ulazio u teške situacije iz kojih se uvijek izvlačio, pa su ga svrstavali u red kriminalnih profesionalaca.

Građani Zvornika su u šoku zbog ovog ubistva i načinom njegovog izvršenja jer se govori da je izvršeno snajperom.

Vlasnici zanatskih radnji preko puta zgrade u kojoj se ubistvo dogodilo čuli su pucnje, i vidjeli muškarca kako leži na terasi.

“Bio sam u obližnjem lokalu i začuo snažan prasak. Nije mi bilo jasno o čemu se radi, a onda sam čuo i vidio ženu na jednom od balkona kako kuka. Ubrzo je došao još jedan čovjek koji je pokušao da pruži prvu pomoć nastradalom. To je sve što sam vidio i čuo”, rekao je jedan od očevidaca za BN televiziju.

Ubzo je došlo i bolničko vozilo koje ga je prebacilo u Dom zdravlja gdje je pokušana reanimacija, ali bezuspješno.

Ne isključuje se mogućnost da je pucano sa druge obale Drine ili sa neke od okolnih zgrada. Ono što je gotovo sigurno je da je u pitanju profesionalno ubistvo!

Na mjestu događaja su jake policijske snage.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se