18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Kiša prijepodne,razvedravanje popodne

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti osjetno svježije vrijeme, uz slabu kišu prijepodne i razvedravanje poslijepodne.
Dnevna temperatura vazduha biće od 17 do 23, na planinama od 13 na jugu do 29 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ujutro i prijepodne biće pretežno do potpuno oblačno i svježije vrijeme, mjestimično uz slabu kišu ili rosulju i maglu, posebno u kotlinskim i planinskim predjelima. Na jugu će biti suvo uz umjerenu oblačnost.

Tokom podneva doći će do prestanka padavina, djelimičnog razvedravanja i više sunčanih intervala na sjeverozapadu i sjeveroistoku, a u centralnom pojasu sa pretežno oblačnim vremenom.

Na istoku će i dalje biti mogućnosti slabe povremene kiše, a na jugu sunčano i ugodnije, osim bure koja će biti umjerena do jaka.

U Dinaridima će biti umjeren do jak sjeveroistočni vjetar, na sjeverozapadu sjeverni, a na sjeveroistoku promjenjiviji i slabiji.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Čemerno devet stepeni Celzijusovih, Han Pijesak 10, Klekovača, Kneževo i Sokolac 12, Manjača, Istočno Sarajevo i Rudo 13, Čelinac, Majevac, Foča i Mrkonjić Grad 14, Zenica, Kotor Varoš, Šipovo, Srbac i Ugljevik 15, Gradiška, Brod, Doboj, Banjaluka, Prijedor, Bijeljina i Novi Grad 16, Bileća 17 i Trebinje 18 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se