Povezani članci

4 Comments

 1. 1

  Mane Radošević

  Jako sam dirnut i žalostan za nestankom sina iz obitelji mojih prijatelja. Žalost me jako tišti što mu se je ta greška desila pa da su mu radi toga neki vratni pršljani pukli i niko nezna šta bi dalje bilo sa Andrejom. Samo sasvim je sigurno da ga nije smjelo nestati, da ga nije smjela Drina progutati i za to se treba krivca ili krivce pragoniti do pakla. Za to je netko kriv i za to mora odgovarati bez milosti a po mojem nahođenju to je organizator manifestacije pa onda na niže staleži jer u pitanju je veliko kriminalno djelo. Posebno je to velika sramota za Republiku Srpsku da nisu znali organizirati jednu malu sportsku manifestaciju pa ko da se na vas iole pouzda. Ne vrijedite ni pošljiva BOBA.

  1. 1.1

   Nikolic

   Ronioci koji su angazovani su iz Beograda , rade na crno , to su uglavnom firme za obezbedjenje a u njima rade ljudi uglavnom sumljivog porekla znaci nijedna firma ne stoji iz a njih – ust nisu ronioci, celavi gos koji drzi uze u camcu br 123 – vatrogasci je invalid , u Srbiji se vodi kao da bolesnik dokumentovan od doktora, a takodje ima fizicka ostecenja ! 2010 u Rudom se utopio covek pred njihovim ocima i niko nikada nije odgovarao ! Pa i sto bih odgovarao ? Njegov najbolji prijatelj je bivsi ministar policije a sada adv – u Srbiji ! Pa cela zapadna Srbija a najvise milicija zna ko je Vampir !

  2. 1.2

   Jessica Brown

   Sad lažiraju obdukcioni nalaz da bi opravdali i zaštitili počinioce, Obducent izjavljuje nešto što je u koliziji sa realnošću i još tvrdi nebulozno ostao bi paralizovan da je preživio,. Mladić je 2x izranjao podignute ruke to nije moglo biti za 4 sekunde. Podržavam porodicu da istraju u svim radnjama koje će preduzimati da se rasvijetliti ovaj tragičan i kriminalan događaj i da se njegovi akteri odgovarajuće sankcionišu.

 2. 2

  Dunja

  Sad mogu da pisu sta hoce,sta im se kaze,sire lazi,pricaju gluposti,bruka, sramota….Zataskace kao i sve ostalo u Zvorniku,na zalost…Jednog mladog zivota vise nema,njihovom krivicom…Obdukcijski nalaz sramotan,pa do Kozluka ima 13 km dobro je i jedna kost citava,to znamo dobro mi sa Drine…Ja se iskreno nadam da ce biti kaznjeni,da ovo nece sakriti,da ce porodica da ima snage da se bori sa svim tim kriminalom,zvanim organizacija….Jer ce isti ti spasioci,i organizatori bez imalo srama i sutra isto tako ugroziti tudje zivote,moze to biti ,i zivot mog brata,sina,oca….tuga..

Komentari su zatvoreni.

2014 Powered By Wordpress, Zvornik Danas