2 C
Zvornik
20. април 2024.

Zvornički Socijalisti protestvuju zbog izvještavanja BN televizije

ZVORNIK – U saopštenju Socijalističke partije, Gradski odbor Zvornik navodi se kako BN televizija u potpunosti ignoriše ovu partiju u Zvorniku.

-Gradski odbor Socijalističke partije Zvornik protestvuje zbog tretmana koji ima u informativnom programu RTV BN. Već nekoliko mjeseci je primjetno da ova medijska kuća ignoriše sve aktivnosti naše partije, a vrhunac se desio u srijedu 29. juna kada je u Zvorniku potpisan protokol SNSD, DNS i SP o podršci zajedničkom kandidatu za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima. U prilogu koji je emitovan u okviru emisije „Danas u Srpskoj“ puštene su izjave svih učesnika sastanka osim predsjednika Gradskog odbora SP Zvornik Dr Vladimira Mijatovića, navodi se u sapštenju iz SP Zvornik.

U saopštenju se još navodi da gospodin Mijatović se ne vidi ni u jednom kadru u prilogu, a ostali potpisnici protokola su prikazani po nekoliko puta, tako da je prosječan gledalac mogao zaključiti da Mijatović nije ni prisustvovao navedenom događaju.

-Nikad nismo vršili pritisak na novinare, niti smo se miješali u uređivačku politiku bilo kog medija i zato nas još više čudi i zabrinjava neprofesionalan odnos BN televizije. Ne tražimo da nas bilo ko favorizuje u medijima, ali isto tako ne možemo prihvatiti da nas na tako drzak način ignoriše i ponižava, navodi se u saopštenju iz SP-a i dodaje da sve što žele su jednaki uslovi za sve učesnike u političkoj utakmici i objektivno izvještavanje o aktivnostima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se