12 C
Zvornik
24. април 2024.

Na „Sportskim igrama mladih“ takmičenje djece u malom fudbalu, odbojci i košarci

ZVORNIK – U Zvorniku će 29. jula biti održane „Sportske igre mladih“ na kojim će se djevojčice i dječaci rođeni 2001. godine i mlađi takmičiti u košarci, malom fudbalu i odbojci.

Takmičenje u košarci biće održano na poligonu kod Osnovne škole „Sveti Sava“, takmičenje u malom fudbalu biće organizovano u Rekreativno-sportskom centru, dok će takmičenje u odbojci biti održano u velikoj sali Osnovne škole „Sveti Sava“ u Zvorniku.

Pobjednici iz ovih takmičenja plasiraće se na finalni turnir u Sarajevu.

Ovim igrama prethodilo je takmičenje „između dvije vatre“ koje je u Zvorniku održano 13. juna i koje je okupilo oko 300 djece uzrasta od 2 do 5 razreda koji su u fer-plej atmosferi „odmjerili“ snage, ali su se i lijepo družili.

Sportske igre mladih su potpuno besplatne, na njima mogu da učestvuju sva zainteresovana djeca rođena 2001. godine i mlađa, a rok za prijavljivanje je do početka održavanja Igara, putem telefona br. 033/711-930 ili internet stranice www.igremladih.ba.

Organizator „Sportskih igara mladih“ je Udruženje za sport i rekreaciju mladih iz Sarajeva, a pokrovitelj Gradska uprava Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se