14.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Krvavi obračun i hapšenja u Laktašima: Mladić ranjen iz automatske puške

LAKTAŠI – Pripadnici Policijske stanice Laktaši i Policijske stanice za intervencije jutros su u mjesto Kosijerevo uhapsili D.V. (27) iz Laktaša, jer je iz automatske puške pucao u tri lica, od kojih je jedno ranjeno.

„Povrijeđeno lice su policijski službenici prevezli u Službu hitne pomoći Laktaši radi ukazivanja medicinske pomoći“, potvrđeno je „Nezavisnim“ iz policije.

Zbog utvrđivanja činjeničnog stanja i okolnosti koje se odnose na ovaj događaj, uhapšeni su i D.V.(30) i M.S.(23), obojica iz Laktaša.

„Nezavisne“ nezvanično saznaju da je ranjen Dragan Vržina, dok su uhapšeni Dejan Vučetić, Dejan Vržina i Mirko Stojičić .

„Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Banjaluka, o prikupljenim saznanjima obavijestili su dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se izvrši uviđaj i da se izuzmu svi predmeti i tragovi koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku“, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Policajci preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja, a sve dalje mjere prema uhapšenima vršiće se po instrukciji dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se