9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

I ove godine na gradskoj plaži „Kampomanija“

ZVORNIK – Omladinski savjet Zvornika u Zvorniku će od 4. do 7. avgusta organizovati Omladinski kamp pod nazivom „Kampomanija“, kao jedan od pratećih programa „Zvorničkog ljeta“.

Nikola Drobnjak, iz Organizacionog odbora „Kampomanije“, podsjetio da je kamp prvi put organizovan prošle godine.

On je dodao da ovaj skup mladih ljudi prerasta u tradicionalnu manifestaciju, istakavši da su lijepi utisci sa prošlogodišnjeg kampa podstrek da ovogodišnji bude još masovniji i zanimljiviji.

Kamp će biti, kao i prošle godine, smješten u prelijepom ambijentu na gradskoj plaži, a aktivnosti koje očekuju učesnike su posjeta gradskom muzeju, Turističkoj organizaciji grada i slikarskoj radionici „Paleta“. Pored obaveznih, slobodne aktivnosti su izlet na Đurđevgrad, rekreativno učešće na manifestaciji „Dani sporta 2016“, te na Drinskoj regati.

Učesnici će imati priliku i da prate prve skokove sa mosta, a očekuju ih i dnevne žurke na otvorenom, te u večernjim satima i koncerti „Teške industrije“, Aleksandre Radović i „Atomskog skloništa“.

Prijave sa ličnim podacima zainteresovani mogu slati na mejl kampomanija@yahoo.com a sva dešavanja, prije i tokom trajanja kampa, mogu se pratiti na fejsbuk stranici kampa.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se