18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Građevinski materijali za devet povratničkih porodica

ZVORNIK – Ministar raseljenih osoba i izbjeglica Federacije BiH, Edin Ramić, gradonačelnik Zvornika, Zoran Stevanović i korisnici potpisali su danas u Zvorniku ugovore o dodjeli građevinskog materijala za obnovu stambenih jedinica za devet povratničkih porodica. Vrijednost projekta je 153.000 KM, a sredstva je obezbijedilo federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica.

– U narednom periodu planiramo za Zvornik potpisati još 20 ugovora za pomoć u građevinskom materijalu i po sistemu „ključ u ruke“ a ukupna vrijednost svih 29 ugovora biće 752.000 KM – rekao je Ramić.

On je najavio da će svi ovi objekti biti završeni do kraja godine.

Stevanović se zahvalio ministru Ramiću i ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica na ovom projektu.

– Izuzetna zahvalnost ministru Ramiću i njegovom ministarstvu na svemu što čine za prostore grada Zvornika u periodu koji je za nama. Mi smo sve ovo vrijeme učestvovali u svim projektima, gdje god smo mogli, jer imamo dobru volju da se pomogne svim ljudima na ovim prostorima. Mislim da je ova saradnja dala mnogo dobrih projekata, i u ovoj i u prethodnim godinama, i da ćemo nastaviti da ga podržavamo u svemu onome što čini za Zvornik i Zvorničane – rekao je Stevanović.

Pored sredstava federalnog ministarstva, planirana su i ulaganja u okviru Projekta SDF i OPEC po 10 korisnika, a sistem gradnje stambenih jedinica je ključ u ruke.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se