13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Sutra počinje „OK fest“, poziv za učešće na video-konkursu

FOČA – Na Tjentištu će sutra početi muzički festival „OK fest“, koji će treću godinu uzastopno okupiti mlade iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije.

Organizatori trodnevnog festivala, na kojem će nastupiti i „Bajaga i instruktori“, „Lajbah“, Vlatko Stefanovski, „Edo Majka“, „Viva voks“, pozvali su posjetioce da učestvuju u video-konkursu „I meni je OK“.

„Iskoristi priliku, zabilježi svaki momenat proveden sa prijateljima na `OK festu` u dobrom raspoloženju i uživanju u svim sadržajima i programima festivala, snimi i sačuvaj taj trenutak za pamćenje i podijeli ga sa nama“, navodi se u pozivu organizatora.

Potrebno je napraviti snimak o temi „I meni je OK“ i poslati ga na mejl okfest.konkurs@gmail.com ili na „Fejsbuk“ stranicu „OK festa“.

Konkurs će biti otvoren do 15. jula, a na osnovu dostavljenih video-snimaka, biće izabrana tri najbolja čiji će autori biti nagrađeni.

Prva nagrada je boravak u hotelu „Mladost“, prevoz, planinarenje i rafting tokom „OK festa“ 2017. godine za dvije osobe. Druga nagrada je rafting vikend na Tari za dvije osobe u kampu „Tri vodenice“, dok je treća nagrada boravak u „OK kampu“ tri dana za dvije osobe tokom „OK festa“ iduće godine.

„OK fest“ će zadržati pravo korišćenja svih video-simaka pristiglih na konkurs, a snimci će biti korišćeni u promotivne svrhe na zvaničnim stranicama „OK festa“, saopštili su organizatori.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se