18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Staricu metlom silovali do smrti, dobili po 20 godina robije!

ZRENJANIN – Nikola Stojkov (21) i Jovan Stojkov Mojić (20) iz Novog Bečeja osuđeni su na po 20 godina zatvora jer su 2014. drškom od metle do smrti silovali Anđu Azucki (88) iz istog mjesta!

Zrenjaninski viši sud im je izrekao maksimalnu kaznu za teško ubistvo, s obzirom na to da se radi o mlađim punoljetnicima.

Oni su 21. novembra 2014. zvjerski ubili teško pokretnu staricu u njenoj trošnoj kući u kojoj je živjela sama.

– Upali su u njenu kuću kako bi je opljačkali. Međutim, nakon premetačine mladići nisu pronašli ništa što bi mogli da strpaju u džepove. Počeli su da tuku staricu bez trunke milosti, ali im ni to nije bilo dovoljno. Onda su je silovali drškom metle sve dok starica nije umrla. Prizor koji su zatekli policajci na mestu zločina bio je zastrašujući. Obdukcija je kasnije pokazala da su nesrećnoj starici pocepali creva, jetru i pluća – priča naš izvor iz istrage o zločinu kakav se ne pamti u Novom Bečeju.

Nakon monstruoznog zločina, Nikola i Jovan su bacili metlu u neku trsku i pobjegli automobilom. Policajcima iz Novog Bečeja i Zrenjanina nije trebalo dugo da rasvjetle zločin i posle nekoliko dana priveli su krvnike.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se