23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Nagradni izlet u Novi Sad

SREBRENICA – Na jednodnevni nagradni izlet u Novi Sad jutros je otputovalo 70 učenika srebreničkog Srednjoškolskog centra sa najmanjim brojem neopravdanih izostanaka i postignutim odličnim uspjehom u ovoj školskoj godini.

Direktor ovog centra Momčilo Cvjetinović rekao je Srni da je organizovanje besplatnih izleta na kraju školske godine za učenike koji nisu imali izostanaka ili su imali mali broj opravdanih odsustvovanja sa časova i za najbolje učenike, postala tradicija u ovoj ustanovi.

On kaže da je sprovedena anketa i učenici su se izjasnili da bi željeli posjetiti Novi Sad, Petrovaradin i Sremske Karlovce, što je i odlučilo izbor desetinacije koju će posjetiti.

Svake godine na taj način bira se mjesto koje će najredovniji i najbolji učenici Srednjoškolskog centra posjetiti i to je vid stimulisanja i nagrade za redovno pohađanje časova i rezultate koje ostvaruju.

U Novom Sadu učenici će posjetiti nekoliko kulturnih ustanova, a obići će i Petrovaradinsku tvrđavu, te znamenitosti u Sremskim Karlovcima.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se