14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Kinolozi zahvalili gradonačelniku na podršci

ZVORNIK – Predstavnici Regionalnog kinološkog udruženja „Kanis“ iz Zvornika, Vladan Stevanović, Ognjen Pavlović i Željko Smiljanić uručili su gradonačelniku Zvornika Zoranu Stevanoviću Zahvalnicu za doprinos i razvoj kinologije na regiji Birač.

Predsjednik „Kanisa“, Vladan Stevanović, je tom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo, jer su gradonačelnik, kao i njegovi saradnici, prepoznali značaj kinologije i organizovanja događaja u Zvorniku kao što je bila nedavna Državna izložba pasa svih rasa.

– Zahvalni smo gradonačelniku i njegovim saradnicima na velikoj pomoći na promociji kinologije. Drago nam je što su prepoznali da je Državna izložba dobra stvar za grad i za naše sugrađane. Imali smo najposjećeniju izložbu u BiH, a i šire i trudićemo se da i sljedeće godine opravdamo očekivanja našeg grada i gradonačelnika i kroz sve ovo promovišemo i naš grad – rekao je Vladan Stevanović.

On je podsjetio da je Gradska uprava bila generalni pokrovitelj Državne izložbe pasa svih rasa koja je održana 29. maja, naglasivši da bez te podrške ova manifestacija ne bi mogla biti organizovana na tako visokom nivou.

– Imali smo izlagače i sa ovih prostora i iz inostranstva i svi su oduševljeni organizacijom izložbe, ali i ambijentom gdje je izložba održana. Sve ono što je ovu izložbu činilo kompletnom obezbijedili smo uz pomoć Gradske uprave i veoma smo zahvalni gradonačelniku na podršci koju nam je pružio – istakao je Vladan.

Gradonačelnik je rekao da je „Kanis“ mlado udruženje, ali da su već uspjeli da organizuju jedan ovakav događaj u Zvorniku, kakav je Državna izložba pasa, i na tome im je čestitao.

– Ovo je događaj koji je okupio brojne izlagače iz više zemalja i pokazalo se da je bio pun pogodak. Organizatori iz „Kanisa“ rade sa puno ljubavi, ne štedeći sebe, ni svoje vrijeme. Na ovaj način promovisali su i naš grad i mi ćemo i ubuduće pomagati rad ovog i sličnih udruženja – poručio je Stevanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se