14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Kako da izaberete savršeni kupaći kostim za svoju građu

Pronalaženje savršenog kupaćeg kostima koji nam u potpunosti odgovara,i u stanju je da sakrije sve sitne nepravilnosti i naglasi atribute čini se gotovo nemogućim zadatkom.

Ipak, ako se u startu fokusirate na ključne detalje, kao što su materijal, kroj, kao i dobra veličina, sigurni smo da ćete brz problema ušetati u kupaći kostim i biti zadovoljni svojim izborom.

Kako bismo olakšali kupovinu ovog aksesoara riješili smo da se konsultujemo sa Maria Dobrzanska Reeves, dizajnerkom „Marysia swimwear“ liniji kupaćih kostima, koja nam je dala najpraktičnije savjete…

Evo na šta bi trebalo da obratite pažnju…

Materijal i kroj

Glavni detalj na koji se posebno obraća pažnja pri kreiranju savršenog kupaćeg kostima su materijal i kroj. Tekstura materijala koju koristim u izradi svojih kostima savršeno prianja uz tijelo i blago ga uobličuje, sa posebnim akcentom na ključne regije. Mi takođe koristimo specijalnu vrstu obrade materijala, koji se siječe rukom, pa se on ne urezuje u tijelo.

Vrsta elastina

Moram da napomenem da bi žene trebalo da izbjegavaju previše male kostime. Na prvi pogled vam se može učiniti dobrim izborom, zato što drži sve na mjestu, ali ne biste voljeli da ga nosite previše dugo na sebi, posebno na dijelovima gdje je kostim ojačan elastinom.

Lifestyle

Takođe, pri izboru kupaćeg kostima veoma je značajno da obratite pažnju na ključne stvari, kao što su aktivnost i kretanje. Ako ste mnogo aktivne, vjerovatno nećete želeli da nosite modele bez bretela. U slučaju da ne volite da vam se pojave linije koje nastaju od sunca, sigurna sam da ćete poželeti grudnjak u obliku topa ili najmanji mogući bikini.

Problematični delovi tela

Ako imate kritične dijelove koje biste želeli da sakrijete, jednodelni kupaći kostim predstavlja odličnu opciju. Srećom, žene uglavnom poznaju sebe i svoje tijelo, te samim tim znaju šta traže. Ipak smatram da je najbolje držati se klasičnih komada, koje mogu nositi sve žene bez obzira na godine, jer onie pružaju apslolutnu udobnost i sa njim nikada ne možete pogrešiti.

Oblik tijela

Najveća greška koju većina žena pravi je biranje pogrešne veličine kupaćeg kostima. Razlozi za to su mnogi… Možda je riječ o želji da se uđe u veoma popularan model ili jednostavno zato što izgleda odlično na modelu koji vide u katalogu. Takođe, često se dešava da dame kupove donji dio bikinija koji je previše mali.

Veličina

Kada pričamo o veličini, često mi kupci postavljaju pitanje da li je bolje da se opredijele za manji ili veći broj kupaćeg kostima.. Moram da priznam da to zavisi od građe, ali ipak smatram da je bolje pazariti manji kupaći, jer će se on malo skupiti i zategnuti u vodi.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se