2 C
Zvornik
20. април 2024.

Fudbalske sudije iz Rume uzvratile posjetu kolegama u Zvorniku

Fudbalske sudije iz Rume uzvratile posjetu kolegama u Zvorniku i odigrale utakmicu

ZVORNIK – Udruženje fudbalskih sudija iz Zvornika bili su domaćini kolegama iz Rume, koji su im uzvratili posjetu. Na stadionu Drine, najprije je odigrana fudbalska utakmica, a zatim su djelioci pravde se preselili u restoran Slavija, gdje su do doboko u noć, nastavili prijatno druženje.

Tom prilikom su razmjenjeni pokloni i data obećanja da se ova druženja nastaviti i prerasti u tradiciju.

– Nama je posebno zadovoljstvo i čast da smo ugostili fudbalske sudije iz Rume. Mi smo ova druženja počeli 1998. godine. Sada smo nakon posjete kolegama u Rumi, prošle jeseni ugostili naše kolege i želimo da ovo preraste u tradiciju, i u nešto više od druženja i utakmica, rekao nam je Vladan Matić, član predsjedništva Udruženja fudbalskih sudija iz Zvornika.

Na dobrodošlici se zahvalio Siniša Sremac, predsjednik Strukovne organizacije fudbalskih sudija Ruma Irig, koji je domaćinima posebno poklonio nekoliko flaša čuvenog sremskog vina.

Fudbalska utakmica je protekla u sjenci druženja fudbalskh sudija, a da kažemo i da je rezultat bio prijateljski, 1:1.

Pažnju gostiju i svih prisutnih posebno je privukla mlada Valentina Šakotić, koja je pojačala ekipu fudbaskih sudija Zvornika.

Druženju fudbalskih sudija Zvornika i Rume, prisustvovali su i zamjenik gradonačelnika Zvornika, Bojan Ivanović i Obren Marković poslanik u Narodnoj skuštini Republike Srpske.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se