8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Dana „Konferencija beba“

ZVORNIK – U Zvorniku će danas biti organizovana manifestacija “Konferencija beba“ („puzijada“) koja se u Zvorniku održava šesti put.

U okviru manifestacije takmičiće se bebe u puzanju, a starija djeca u trčanju, dok će se očevi takmičiti u brzom presvlačenju beba.

Svi učesnici, oko 350 beba i djece, koliko se očekuje da će se sutra takmičiti, dobiće prigodne paketiće i igračke, dok su za pobjednike predviđene i diplome.

Direktor Dječijeg vrtića „Naša radost“ Vukomir Stanković, napomenuo je da će radno predsjedništvo ove manifestacije biti u sastavu najmlađa beba, najstarija beba i beba sa najviše braće i sestara.

– Programom je predviđen defile učesnika od Vrtića do Rekreativno-sportskog centra sa početkom u 17:00 časova, a početak manifestacije je u 18:00 časova u Rekreativno-sportskom centru.

Po tradiciji na ovoj manifestaciji čiji je cilj promocija porodice i rađanja, atmosfera je fantastična, a podjednako uživa i publika i učesnici – rekao je Stanković koji se zahvalio sponzorima i Gradskoj upravi Zvornik na doprinosu da manifestacija bude na visokom nivou.

Organizator manifestacije koju podržava Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske, je Dječiji vrtić “Naša radost“ Zvornik, a pokrovitelj Gradska uprava Zvornik

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se