18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Završna priredba 450 djece iz vrtića Naša radost

ZVORNIK – Dječiji vrtić „Naša radost“ danas će u 16:30 u Rekreativno-sportskom centru, organizovati Završnu priredbu u kojoj će učestvovati oko 450 djece iz gradskih i pripremnih odjeljenja iz 11 mjesnih zajednica.

Direktor ove predškolske ustanove Vukomir Stanković rekao je da će svoje tačke izvesti djeca rođena 2010. godine koja se na ovaj način pozdravljaju sa vrtićem i u septembru polaze u školu.

– Priredba će obuhvatiti djecu iz četiri pripremna odjeljenja iz grada, te 12 odjeljenja iz Karakaja, Tršića, Cera, Oraovca, Križevića, Kiseljaka, Skočića, Kozluka, Pilice, Roćevića i Branjeva i dvije starije vrtićke grupe. Djeca će kroz igru i pjesmu pokazati dio onoga što su naučili tokom tri mjeseca boravka u pripremnim odjeljenjima – rekao je Stanković.

Podsjetivši da su djeca iz dvije starije vrtićke grupe takođe 2010 godište, ali su u vrtiću od jaslica, dok su ostali proveli tri mjeseca u pripremnim odjeljenjima, Stanković se zahvalio resornom ministarstvu koje je obezbjedilo boravak djece besplatno u 4 pripremna odjeljenja i Gradskoj upravi koja je omogućila besplatan boravak za djecu u 12 pripremnih odjeljenja.

– Ovom prilikom čestitam djeci na završetku jednog ciklusa u njihovom životu, pozivam ih da budu dobri kao što su bili u vrtiću, da prihvate nove obaveze kao što su to radili u vrtiću, da budu uspješni učenici i da ih roditelji dobro slušaju – rekao je Stanković.

On je pozvao sugrađane da sutra dođu u Rekreativno-sportski centar i podrže djecu, uz obećanje da će uživati u prelijepom programu koji će za njih izvesti djeca.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se