23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Srebrenica: Predsjednik opštinskog PDP-a prešao u DNS

SREBRENICA – Jedan od osnivača i višegodišnji predsjednik Opštinskog odbora PDP-a u Srebrenici Cvijetin Maksimović napustio je tu stranku i prešao u DNS.

Maksimović je rekao Srni da se za taj potez odlučio nakon 17 godina članstva i rada u PDP-u, koji je ovoj opštini formiran 1999. godine, a on bio prvi predsjednik.

„Osnovni razlog za napuštanje PDP-a je loša komunikacija rukovodstva stranke sa opštinskim odborima i liderstvo u stranci u kojoj nekoliko ljudi ostvaruje svoje interese i ciljeve, a zanemaruju članstvo i stanje na terenu, odnosno probleme sa kojima se suočavaju opštinski odbori“, rekao je Maksimović.

On kaže da je prešao u DNS jer ta stranka ima znatno bolju stranačku infrastrukturu, brine o članstvu i imaju bolju unutarstranačku saradnju.

„Očekujem korektniji odnos, bolju saradnju i znatno bolje rezultate DNS-a na predstojećim izborima u odnosu na prethodne lokalne izbore, posebno u odnosu na PDP“, istakao je Maksimović.

PDP u srebreničkom parlamentu nema odbornika, dok DNS ima jednog.

Maksimović smatra da će DNS na predstojećim lokalnim izborima osvojiti više odborničkih mandata, značajnije uticati na formiranje lokalne vlasti i budući rad Skupštine opštine, te donošenje odluka koje će dovesti do stvaranja boljih uslova za život i realnije raspodjele budžetskih sredstava.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se