23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Prijem za zvorničke preduzetnike povodom Dana grada

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović sinoć je, povodom Dana grada, upriličio prijem za preduzetnike u Motelu „Laguna“.

Obraćajući se velikom broju preduzetnika, Stevanović je najavio da će ovakvi susreti ubuduće biti tradicionalni.

– Okupili smo se večeras da damo na značaju Danu našeg grada koji je sutra. Sutra je 606 godina od kako postoji Zvornik i od kako je prvi put pomenut u nekim pisanim dokumentima. U okviru tih dana, te sedmice, nama je cilj da se družimo sa svima onima koji nisu, da tako kažem, svaki dan u prvom planu, pa smo se tako jutros družili sa strelcima koji dejstvuju na području našeg grada i koji rade jedan vrlo odgovoran posao, a dok se nebo ne „namrači“ niko za njih ne pita. Družili smo se sa našim najboljim maturantima, kao i sa novinarima koji su takođe važni i kojima dugujemo što svakodnevno šalju informacije iz našeg grada širom planete. Po prvi put smo upriličili da se vidimo sa vama koji ste vlasnici samostalnih radnji na ovakav način, ovim povodom, koji zapošljavate preko 1.500 ljudi, koji najčešće ne dolazite da tražite ništa za sebe, nego se borite da izdržavate vaše porodice, isplatite plate radnicima, platite obaveze – rekao je Stevanović, podsjetivši da je lokalna uprava prije nekoliko godina uvela novinu po kojoj se registracija samostalne radnje može obaviti za jedan dan i da košta svega 2 KM.

On je preduzetnicima poželio dobar uspjeh u poslu naglasivši da je to jedino moguće ako postoji maksimalna posvećenost poslu, svakodnevna borba i rad, istakavši da oni ne bi ni trajali da nisu upravo takvi.

– Hvala vam što ste dio ukupne poslovne atmosfere našeg grada, hvala vam što zapošljavate, što radite, što doprinosite kvalitetu usluga našim sugrađanima. Hvala vam što ste i danas, pored svih svojih obaveza odvojili vrijeme da budete sa nama, da na jedan poseban način obilježimo Dan našeg grada i ovo će ubuduće biti naš tradicionalni susret sa privatnim preduzetnicima – poručio je prvi čovjek grada Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se