14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Pokušala da prikrije krađu u kladionici

ISTOČNO SARAJEVO – Radnica sportske kladionice u Han Pijesku lažno je prijavila policiji da je u kladionici izvršeno razbojništvo, kako bi opravdala krađu 4.000 KM iz slot aparata koju je počinila.

Policija je u Han Pijesku uhapsila žensku osobu čiji su inicijali M.V. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo lažno prijavljivanje krivičnog djela i krivično djelo pronevjera, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Prilikom obilaska rejona u Željezničkoj ulici policija je juče, pet minuta iza ponoći, uočila da su vrata sportske kladionice poluotvorena, te da na podu nepomično leži ženska osoba.

Tokom razgovora ona je izjavila da je u kladionicu ušao maskiran muškarac koji je, najvjerovatnije, pištoljem udario u glavu, nakon čega je pala i izgubila svijest.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio vršenje uviđaja lica mjesta.

Policijski službenici CJB Istočno Sarajevo i Policijske stanice Han Pijesak došli su do indicija i saznanja da je radnica sportske kladionice lažno prijavila izvršenje krivičnog djela razbojništvo, kako bi opravdala protivpravno prisvajanje 4.000 KM.

Ona je priznala da je lažno prijavila razbojništvo, te da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen izvještaj.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se