10.4 C
Zvornik
25. април 2024.

Ovaj sok čini čuda: Riješite se celulita za 30 dana

Celulit je estetski problem koji može da pogodi i muškarce i djecu, ali žene su najčešće na meti s obzirom na to da njih oko 95 odsto ima celulit. Vizuelno ga karakterišu udubljenja, grbavo i naborano tkivo ispod kože koje najčešće pogađa stomak, bokove, stražnjicu i bedra jer su masne naslage koncentrisanije na tim područjima. Simptomi celulita uključuju osjetljivost i stezanje na tim područjima.

Glavni uzroci celulita su hormoni progesteron i estrogen. Estrogen podstiče formiranje masnih ćelija na stražnjici, bedrima i grudima, dok progesteron vodi ka slabljenju vena, zadržavanju tečnosti i gojenju. Drugi uzroci mogu da budu pušenje, stres, trudnoća, grube masaže, debljina, premalo vježbanja i genetika, prenosi atma.hr.

Ali ne brinite, jer i za to postoje prirodne metode riješavanja.

Uz sljedeći recept za prirodni losion rezultate ćete primijetiti već za 30 dana! Jer čemu trošiti novac i na trostruko skuplje kreme ili tretmane, ako kod kuće možete da napravite sredstvo koje će vam zaista pomoći.

Sastav ovog losiona je toliko jednostavan u poređenju s komplikovanim sastavom kupovnih gelova i krema sa stotinama hemijskih sastojaka koji najčešće – ne funcionišu. Upravo u jednostavnosti je ključ rješenja!

Napravite ovaj losion i svakodnevno s njim namažite pogođena mjesta i rezultati će biti vidljivi, naravno ako budete uporni.

Potrebni su vam:

  • Pola jabuke
  • 2 šargarepe
  • 1 krastavac
  • ¼ glavice svježeg kupusa
  • 1 limun

Napravite sok od ovih sastojaka, dobro ga izmešajte, promućkajte i svakodnevno, jedan put dnevno, najbolje prije tuširanja, umasirajte u čistu, suvu kožu zahvaćenu celulitom tako da se dobro upije.

Obucite neke stare pamučne pantalone, sjedite ili lezite, odmorite, pročitajte nešto ili pogledajte omiljenu TV seriju. Poslije pola sata se istuširajte.

Višak soka ostavite u frižideru. Pripremite novu turu ovog prirodnog losiona po potrebi.

Kombinacija ovih moćnih sokova koji su poznati i provereni po svom fantastičnom delovanju u dermalnoj primeni učvrstiće kožu, podstaći cirkulaciju, smanjiti naboranost kože i na kraju krajeva vidljivost celulita!

Ovaj losion je toliko djelotvoran da u 30 dana pokazuje vidne rezultate!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se