14.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Danas počele manifestacije u okviru obilježavanja Dana grada Zvornik

ZVORNIK – Obilježavanje Dana grada Zvornik počelo je danas manifestacijom „Crtanje svom gradu“ u kojoj je učestvovalo preko 250 djece iz vrtića „Naša radost“.

Sa mališanima se danas družio gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović koji je rekao da je ovaj događaj jedan od najljepših koji se u toku godine dese u našem gradu.

– Ovo je jedan od najljepših dana u našem gradu u toku godine kada najbolji predstavnici nas, naši najmlađi, daju mašti na volju i ovdje, po našoj glavnoj ulici, crtaju razne sličice i sve ono što im na um padne. Veliko je zadovoljstvo podijeliti ovo vrijeme sa njima, a ovo je ujedno i prva manifestacija u okviru obilježavanja Dana našeg grada – rekao je Stevanović.

Direktor „Naše radosti“ Vukomir Stanković istakao je da su crtanjem po glavnoj gradskoj ulici i igranjem uz muziku djeca na svoj način uzela učešće u obilježavanju Dana grada.

– Mališani ovdje pokazuju svoju maštovitost i kreativnost crtajući različite motive, igrajući i plešući i tako pokazujući svoju ljubav prema svom gradu – naglasio je Stanković koji je dodao da će stariji mališani uzeti učešće i u sutrašnjoj manifestciji pod nazivom „Ulična trka“.

Stevanović i njegov zamjenik Bojan Ivanović u okviru druženja sa mališanima danas nisu propustili priliku da sa njima poigraju njihovu igricu i uhvate se u dječije kolo.

Zbog manifestacije „Crtanje svom gradu“ danas je na dva sata za saobraćaj bila zatvorena glavna gradska ulica od Robne kuće do Pošte.

Manifestacije u okviru obilježavanja Dana grada trajaće od 18. do 28. maja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se