23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Boban Rajović: Od hrvatskog fudbalera sam dobio 18.500 evra bakšiša

Crnogorski folk pjevač Boban Rajović, poznat i kao Boban Piroman, nedavno je napunio Arenu u Splitu, a sada priprema koncert u Zagrebu.

Rajović je veoma popularan u zemljama bivše Jugoslavije. Prije mjesec dana hrvatski mediji su se iznenadili činjenicom da jedan folk pjevač ima toliko publike u njihovoj zemlji.

U intervjuu za “Informer“ pjevač je ispričao o bliskim susretima sa kriminalcima.

“Prije desetak godina u Sutomoru su kriminalci izvadili pištolje, zato što nisam htio da im ispunim muzičku želju. Onda je jedan među njima stavio pištolj mom kolegi iz benda na koljeno i kazao: ‘Matori, hoćeš li da pjevaš ili da pucamo?’. Rekao sam mu da sam se tih scena nagledao u životu, pa ako hoće, neka puca. Samo je vratio pištolj u pojas i onda smo se pomirili“, prisjetio se Boban.

Rajović tvrdi da nisu “svi kriminalci isti“ i kazao: “Evo na primjer Šarići. Njima sam pjevao na privatnoj zabavi i stvarno su galantni“.

Pjevač je veoma popularan među hrvatskim fudbalerima koji ne štede novac na njega.

“Najdraža mi je napojnica od Matea Kovačića, fudbalera Real Madrida. On mi je dao 18.500 evra. Niko nije primjetio da mi daje novac jer bi samo smotao ljubičastu novčanicu i stavio mi u džep“, zaključio je Rajović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se