23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Pokušao da zaprosi djevojku na originalana način, a završio u zatvoru (video)

U pokušaju da budu originalni kada prose svoju izbaranicu, mnoge buduće mladoženje spremne su da naprave svakakve ludosti. Jedan od njih, iz Moskve potrudio se da njegova djevojka zauvijek zapamti taj trenutak, ali pamtiće ga i policija. Vjerovatno i on sam kada izađe iz pritvora.

Na izgled ništa nije ni asociralo na prosidbu. Mladić je uz pomoć prijatelja “kindapovao” svoju djevojku na sred ulice i uvukao je u kola. “Žrtva” se nije previše opirala, kažu očevici. Nakon što su je ubacili u kola, vozač je ubrzao i na očigled šokiranih prolaznika odveo svoju “žrtvu”.

U strahu da je djevojka ozbiljno ugrožena, neko od onih koji su prisustvovali ovoj sceni pozvali su policiju, koja je za nekoliko minuta izašla na ulicu i krenula u potragu za otmičarima.

Nakon kratike filmske potjere, kidnaperi su zaustavljeni. Iako su pokušali da objasne policiji o čemu je riječ, otmičari su završili u policijkoj stanici i tek tada postalo je jasno da je ono što je djelovalo kako ozbiljan kriminal zapravo samo dio jedne neobične prosidbe.

Djevojka zbog čijeg “da” je organizovana otmica, nije željela da podnese tužbu protiv svog dečka i njegovog prijatelja, ali policija navodi da će prosioci ipak biti optuženi “za manji huliganizam”.

Zanimljivo je da je ova prosidba zapravo zamišljena kao interpretacija starih običaja koji su se i danas zadržali u nekim dijelovima centralane Azije i Kavkaza. Još zanimljivije je to što se sve dešavalo praktično ispred sjedišta ruske obavještajne službe.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se