15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Modna revija poklonjena gradu

ZVORNIK – U Zvorniku je sinoć održana modne revija kreatorke Gordane Gelhauzen koja je rođena u Pađinama kod Zvornika, dok više od 30 godina živi u američkom gradu Los Anđelesu.

Prije početka modne revije, Gelhauzenova, je rekla novinarima da se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom modom, organizujući revije u velikim gradskim centrima, dodavši da večeras ima posebne emocije koje nikako ne može da obuzda jer nastupa u svom gradu, pred svojom širom porodicom i publikom.

Govoreći o svijet mode, ona je istakla da je najbolje da čovjek nosi što mu dobro stoji. „Ne treba po svaku cijenu biti u trendu mode, nego treba da čojek oblači ono u čemu se osjeća na svoj najbolji način.

Gelhauzenova, čije je djevojačko prezime Đokić, zahvalila se predstanicima grada Zvornika i svima drugima koji su omogućili da svoja kreatroska ostvarenja prikaže zvorničkoj publici.

„Mene je Zvornik dočekao na jabolji mogući način, a ja ću mu se humano odužiti, jer sam već putem Centra za socijalni rad iz Zvornika pronašla porodicu sa šestoro djece, koja je dosta socijalno ugrožena pa ću otvoriti žiro račun i novačno ih pomoći“, rekla je Gelhauzenova.

Ona je dodala da ovu reviju poklanja rodnom gradu, ističući da, kada čovjek ima nekog dara, na Božijem putu nekako se nađe.

Unikatna ostvarenja Gelhauzenove nosili su učenici Srednjoškolskog centra i studenti Tehnološkog fakulteta Zvornik.

U okviru modne revije, nastupili su učenici Osnovne muzičke škole „Vojin Komadina“ Zvornik i Prvo pjevačko druđtvo „Izvornik“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se