5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Gradonačelnik Stevanović čestitao tekvondoistima „Srpskog Sokola“

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović upriličio je danas prijem za uspješne članova Tekvondo kluba „Srpski soko“ koji su u okviru Reprezantacije BiH učestvovali na Prvenstvu Evrope u tekvondou koje je održano u Solunu od 11. do 17. aprila.

Na takmičenju je učestvovalo više od 700 takmičara iz 31 zemlje, a član „Srpskog sokola“ Srđan Draškić osvojio je treće mjesto i bronzanu medalju u kategoriji seniora do 71 kilograma.

Gradonačelnik Stevanović je njima i predsjedniku i treneru kluba Dušku Kusmuku čestitao na izuzetnom uspjehu.

– Naši tekvondoisti već nekoliko godina zaredom, na najprestižnijim takmičenjima u Republici Srpskoj, BiH, evropskim prvenstima i svjetskim donose značajne rezultate i na najljepši način reprezentuju naš grad. Svi koji se bave sportom u okviru ovog kluba su uzorna djeca na ulici i dobri đaci u školi. Iz tog razloga pomno pratimo sva njihova dostignuća, podržavamo ih u svim mogućim prilikama, uz njih smo, i sa željama da postignu što bolje rezulate i da se o našem gradu sluša što više u dobrom svjetlu – rekao je Stevanović.

Kusmuk se zahvalio gradonačelniku na današnjem prijemu, jer što je prepoznao kvalitet i rezultat koji je Tekvondo klub ostvario.

– Dio reprezentativaca BiH koji su iz našeg kluba ostvarili su značajne rezulate, a naš Srđan je osvojio bronzanu medalju. Imamo i finansijsku i moralnu podršku od gradonačelnika i Gradske uprave, stoje iza nas i zahvalni smo im na tome – istakao je Kusmuk.

Kusmuk je najavio da je pred tekvondoistima Prvenstvo Republike Srpske u maju gdje očekuju da potvrde rezultat iz prošle godine i Svjetsko prvenstvo za juniore u Italiji u septembru.

Draškić je rekao da je zadovoljan uspjehom koji je postigao za svoj klub i Reprezentaciju, te istakao da je ovo njegova prva medalja sa Prvenstva Evrope. Zahvalio se na prijemu, dodavši da je to za njega podsticaj da nastavi vrijedno da trenira i postiže još bolje rezultate.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se