15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Doboj: Maloljetnoj kćerki napravio dijete?

DOBOJ – Policija u Doboju uhapsila je M.R. iz ovog grada zbog sumnje da je obljubio maloljetnu kćerku, koja je osoba sa posebnim potrebama.

Da stvar bude gora, kako je saopšteno iz dobojskog CJB-a, djevojčica je u poodmaklom stadijumu trudnoće. Međutim, ono što juče niko od nadležnih nije objasnio je da li je djevojčica zatrudnjela sa svojim ocem.

Kako je rečeno u CJB Doboj, postoji osnovana sumnja da je otac iskoristio duševnu nerazvijenost kćerke usljed koje nije bila sposobna da pruži otpor.

„Nakon što su pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj izvršili kriminalističku obradu M.R., on će zajedno s izvještajem o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Doboj“, rečeno je u dobojskom CJB-u.

Dodali su da se ocu na teret stavlja krivično djelo obljube nad nemoćnim licem. Iz CJB-a juče nisu htjeli ništa da govore o ovom slučaju, pravdajući se da je u pitanju maloljetno lice. Ako bi se dokazao incest, to bi bio treći ovakav slučaj u kratkom periodu koji se desio na području koje pokriva CJB Doboj.

Naime, prošle godine uhapšeni su otac i dva sina iz Dervente zbog sumnje da su silovali maloljetnu kćerku, odnosno sestru, i napravili joj dijete koje je rodila u Banjaluci.

DNK analizom utvrđeno je da je dijete začela sa najmlađim bratom, koji je osuđen na četiri godine zatvora. Otac je u Okružnom sudu u Doboju nedavno osuđen na pet godina zatvora zbog silovanja, kao i stariji brat, koji je dobio tri godine zatvora.

U toku je istraga u vezi s obljubom Sanje Bogojević iz Trnjana, kod Doboja, takođe mentalno zaostale osobe. Zbog ovog slučaja u zatvoru je njena majka Vojkana, kao i trojica muškaraca za koje se sumnja da su joj napravili dvije bebe. Ove bebe bačene su u šipražje u blizini kuće Bogojevića, a za čedomorstvo je osumnjičena majka Sanje Bogojević, javljaju Nezavisne novine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se