18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Danas oblačno i vjetrovito

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme, u većini krajeva suvo i vjetrovito sa dnevnom temperaturom od 14 do 19 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti slabe kiše na jugu i zapadu, a u ostalim krajevima preovladavaće malo do umjereno oblačno i suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće oblačno i suvo u većini krajeva, a kiše će mjestimično biti u Hercegovini i Krajini. Prema večeri naoblačenje sa sjeverozapada donijeće kišu u ove krajeve.

Duvaće umjeren vjetar, sredinom dana sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Čemerno, Foča, Han Pijesak i Višegrad dva, Nevesinje, Gacko i Sokolac tri, Goražde četiri, Srebrenica, Livno i Zenica sedam, Bijeljina, Zvornik, Trebinje i Mostar devet, Novi Grad, Gradiška i Gradačac 10, Bihać i Drvar 11, Prijedor, Banjaluka i Tuzla 12, Doboj i Srbac 13, Neum 14 stepeni Celzijusovih.

via Servis Vesti.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se