5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Bivši učenik SŠC „Petar Kočić“ iz Zvornika, Dušan Savić na takmičenju u Dubaiju

ZVORNIK – Zvorničanin i bivši učenik SŠC „Petar Kočić“ Dušan Savić učestvovao je na Međunarodnom takmičenju u rješavanju poslovnog slučaja „KICC“ u Dubaiju u organizaciji revizorske kuće KPMG. Na ovom prestižnom takmičenju, Srbiju je predstavljao tim sastavljen od pobjednika lokalnog takmičenja održanog u novembru prošle godine, koji čine studenti Branislav Bandić, Lazar Đelić, Stefan Ignjatović sa Fakulteta organizacionih nauka i Dušan Savić sa Ekonomskog fakulteta.

„KICC“ je međunarodno takmičenje koje kompanija KPMG organizuje svake godine na globalnom nivou, a već drugu godinu za redom, finale ovog takmičenja se održava u Dubaiju. Predstavnici Srbije imali su priliku da steknu dragocjeno iskustvo i mogućnost da osvoje trofej u konkurenciji 21 tima iz zemlja širom svijeta.

Tokom četiri dana takmičenja, studenti su imali zadatak da osmisle riješenja za poslovne slučajeve, dok ih ocjenjuje panel sudija koji čine najviši rukovodioci KPMG-a. Učesnici takmičenja imaće i jedinstvenu priliku da poslednji dan boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, provedu na koledžu za vazduhoplovnu obuku u Dubaiju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se