10.4 C
Zvornik
19. март 2024.

Američka pop zvijezda Prins iznenada preminuo

Američka pop zvijezda Prins bio je liječen u bolnici zbog prekomjerne količine droge nedjelju dana pred smrt, tvrdi američki sajt TMZ, pozivajući se na više neimenovanih izvora.

Prins je bio na bolničkom liječenju nakon što je njegov privatni avion nenajavljeno sletio u Molin u Ilinoisu prošlog petka poslije nastupa u Atlanti, dok su mediji izvještavali da on ima grip, prenosi AFP.

“Nekoliko izvora u Molinu su nam rekli da je Prins prebačen u bolnicu i da su mu ljekari dali ‘spasonosnu injekciju’… koja se obično daje kako bi se neutralisalo dejstvo opijata”, navodi TMZ.

Prinsu su, navodno, ljekari savjetovali da ostane u bolnici 24 sata, ali je on odlučio da poslije tri sata izađe iz te ustanove, gdje nije mogao da ima privatnu sobu.

“Znamo da vlasti u Minesoti pokušavaju da u Molinu dodju do bolničkih podataka kako bi utvrdili uzrok njegove smrti”, navodi TMZ.

Prins je preminuo juče u 57. godini u svom domu u Mineapolisu, potvrdila je za AP njegova predstavnica za medije Ivet Noel Šur. Američka agencija navodi da je istraga u toku i da će danas biti izvedena autopsija. Tijelo Prinsa Rodžera Nelsona navodno je pronađeno u liftu u njegovom domu u Minesoti.

Transkript poziva koji je Hitna pomoć primila iz Prinsove kuće u predgrađu Mineapolisa pokazuje da je neidentifikovana osoba koja je pozvala tu službu bila zbunjena i nije mogla da da tačnu adresu, prenosi AP.

Osoba koja je pozvala Hitnu pomoć rekla je da se nalazi “u Prinsovoj kući”, ali je najprije kazala da se kuća nalazi u Mineapolisu, dok je druga osoba koja se, takođe, nalazila u kući na kraju dala tačnu adresu kuće u predgrađu Čenhejsen.

Prvi pozivalac je rekao da “ima nekog ko je u nesvijesti”, a potom da se “u kući nalazi mrtva osoba”. Kada je dispečer u službi Hitne pomoći identifikovao adresu i počeo da postavlja pitanja, pozivalac ga je prekinuo i rekao: “Da, to je Prins”.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se