15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

7 godina silovao tinejdžerku, a kada mu je rodila ćerku silovao i nju

LIVERPUL – Gordon Din (79) je pedofil koji je uhapšen zbog užasavajućeg čina i silovanja djevojčice, koja je kao tinejdžerka zatrudnila sa njim.

Din je sedam godina zaredom silovao dievojčicu, koja je tad imala između 13 i 20 godina. Nesrećna tinejdžerka je zatrudnila sa njim, a kada je dievojčica koju je rodila napunila osam godina Gordon je i nju silovao. On je faktički silovao ćerku četiri godine konstantno, dok nije napunila 12 godina, a zatim ga je policija uhapsila.

Din je dvoje sirote diece godinama silovao i konstantno upozoravao da će se „loše stvari dogoditi „, ako nekome ispričaju.

Penzioner , iz okoline Liverpula, odbijao je da prizna svoja monstruozna djela i tek je priznao svoje zločine kada su izneseni nepobitni DNK dokazi.

Sudija je monstruma nazvao “perverznim izopačenim muškarcem koji se ponaša kao predator“.

”Ti si grabežljivi pedofil. Kako neka osoba može ikada da se pomiri sa činjenicom da su došli na svijet kao posljedica silovanja svoje majke? Kako kasnije da živi sa činjenicom da je ta ista osoba silovala i nju“, rekao je sudija.

„Ti si uzeo njihovu nevinost, ukrao si im djetinjstvo, oduzeo si veliki dio njihovih života“, dodao je sudija.

Najmlađa monstrumova žrtva rekla je da je godinama patila od depresije i samoubilačkih misli.

„Zahvaljujući njemu ja nikada nisam znala kako izgleda biti normalan. Ukrao mi je djetinjstvo. Osjećala sam se prljavo i bezvrijedno“, ispričala je ona.

Sudija je rekao da je izvjesno da će pedofil svoje posljednje dane života provesti u zatvoru.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se