8.1 C
Zvornik
24. април 2024.

Zvornički MSD podržao akciju: Skupili preko 500 fotografija (foto)

ZVORNIK – Mladi socijaldemokrati Zvornika podržali su juče obilježavanje Međunarodnog dana rijetkih bolesti ukljućivanjem u akciju „Zagrli za Ginis, zagrli za rijetke“.

Svrha akcije je da ljudi iz cijele Republike Srpske znaju za postojanje i rad Saveza za rijetke bolesti, da se jave ako imaju dijete koje boluje od neke rijetke bolesti, jer se pravi registar rijetkih bolesti Republike Srpske, kako bi se pomoglo tim ljudima kojima je pomoć, što materijalna, što psihološka ili savjetodavna potrebna.

Zvornički mladi socijaldemokrati sa svojim aktivistima priključili su se akciji u rušenje Ginisovog rekorda u fotografijama zagrljaja, a samim tim i promocije Saveza za rijetke bolesti.

Tokom jučerašnjeg dana oni su postavljali fotografije sa ove akcije na internet stranicama www.hugforrare.com i www.zagrlizarijetke.com.

Predsednik zvorničkog MSD-a Ognjen Pavlović rekao je da mladi socijaldemokrati uvijek podržavaju ovakve i slične akcije koje za ciljeve imaju prave vrijednosti kao što je širenje vijesti o rijetkim bolestima i Savezu za rijetke bolesti Republike Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se