20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Žena Vaga voli upadljive detalje, Lavica ne štedi na garederobi

Kupila si te skupe cipele, a nisi platila sve račune ovog mjeseca? Mora da si Lav u horoskopu! Vodolija to nikada ne bi uradila, a žena Rak samo ako se radi o modelu koji će istaći njene duge noge.

Ovan

Dama Ovan uvijek ima neki ukras na glavi. Mašna, rajf ili kosa pokupljena u punđu ili rep. Minđuše su takođe njen čest detalj. Ona prati trendove, u svakom smislu. Što se tiče šminke, ne spada u one „nafrakane“ žene, više voli svjež i sportski izgled, tako da ćete ženu Ovna rijetko vidjeti na štiklama.

Bik

Dama Bik od sve šminke najviše voli karmin na usnama. To joj je savim dovoljno da se osjeća dotjerano. Ona je zadovoljna sobom, svojim izgledom i ne troši suviše vremena ili novca na garedrobu, obuću, frizuru… Ne prati modu, jer joj je bitnije da se u onome što nosi osjeća udobno, a ne moderno. Njen omiljeni modni dodatak je dobra tašna.

Blizanci

Dama u Blizancima voli da nosi sportsku odjeću, ležerno oblačenje. Ne voli da troši mnogo vremena ili novca na dotjerivanje. Bitno je da ima dobar sat, nakit, ali to ne mora da bude skupo i vrijedno, već da se njoj sviđa. Spoljašnji izgled je ne opterećuje mnogo.

Rak

Dama Rak voli da se obuče elegantno i ženstveno. Voli bakin nakit, na primjer, ogrlice koje je kupila na moru, modne detalje koji je podsjećaju na lijepa putovanja, drage prijatelje ili članove porodice. Mora da joj bude udobno sve što nosi, ne opterećuje se previše trendovima. Ukoliko ima zgodno tijelo, naročito grudi, to voli da istakne.

Lav

Žena Lav mora da ima zlatne detalje na sebi. Voli da privlači pažnju. Nakit, šešir ili neki drugi upadljiv modni dodatak je obavezan. Voli marame i šalove, a sve mora da bude skupo, pažljivo birano, elegantno. Prati modne trendove, ali ih se ne pridržava striktno.

Djevica

Praktičnost Djevice se ogleda i u njenom stilu odjevanja. Svedeno, jednostavno, ne previše upadljivo, je ono što ova pedantna dama voli. Voli skupe i kvalitetne stvari, prirodne materijale, uvijek ima dobre cipele i tašnu, ali ni u čemu ne pretjeruje.

Vaga

Ovu damu ćete prepoznati po pink detaljima, ili nekim drugim upadljivim bojama, žutoj na primjer, koje umije odlično da kombinuje. Ona voli da se uvijek osjeća ženstveno. Nakit gotovo uvijek ima na sebi, a njeni nokti i frizura su uvijek sređeni i u veselim bojama. Voli da privlači pažnju. Najbitnije joj je da sve bude uklopljeno, ali i skupo. Vaga pazi šta će da obuče čak i kada je kod kuće.

Škorpija

On mora da ima neki upadljiv detalj i baš je briga kako je drugi vide, bitno da je ona sama zadovoljna slikom u ogledalu. Ne prati previše modne trendove. I trenerka na njoj često izgleda elegantno. Bitan joj je donji veš, ali i čarape, podvezice, sve što se ne vidi. Voli crnu boju kada je garderoba u pitanju, čipku i saten.

Strijelac

Ova žena uvijek nečim zvecka, nakitom najpre, ali i dodatkom na tašni, štiklama… Više voli pantalone od haljine, a od obuće sve jer joj to i nije mnogo bitno. Odjeća joj je bitnija od tašni i cipela, a nije opterećena modnim trendovima. Voli stvari iz inostranstva, još bolje ako sama ima priliku da šopinguje „preko grane“.

Jarac

Žena Jarac nosi klasičnu garderobu, voli da je elegantna, poslovno obučena. Voli svedene krojeve, ali prati modu. Smatra da je bitno kako osoba izgleda jer to mnogo govori o njoj. Sve mora da bude savršeno, skoro kao kod Device. Ima običaj da stalno nosi neku košulju i pantalone koje joj dobro stoje.

Vodolija

Vodolija voli da nosi neobične stvari. Samo ova dama umije tako dobro da kombinuje nespojive trendove, da nosi nesvakidašnje detalje. Sportska odjeća joj najviše prija, ali voli i da ima prva nešto novo od njenog omiljenog brenda. Uvijek kupuje u skladu sa svojim mogućnostima, za razliku od Lavice koja ne može da se suzdrži. Dobre farmerke i štikle, skupa tašna i ova dama je spremna za izlazak.

Ribe

Ova dama je romantična i senzualna, pa se u skladu sa tim i oblači. Cvjetni dezeni, perle i upadljiv nakit je ono po čemu ćete je prepoznati. Ali, Riba nije opterećena izgledom i često na ulicu izlazi u garedorobi koju je prvu uspjela da izvuče iz ormana. Cipele su joj najbitnije. a kada se radi o nakitu, voli onaj koji ima neku sentimentalnu vrijednost.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se