20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Uspješan projekat Centra za podršku djeci sa smetnjama u razvoju

ZVORNIK – U Centru za podršku djeci sa smetnjama u razvoju i njihovim porodicama uspješno je organizovana prodaja osmomartovskih ruža, a prema najavama, u narednom periodu ovdje planiraju da realizuju i druge slične aktivnosti.

Dragana Mitrović, diplomirani socijalni radnik, specijalista socijalne terapije i socijalne rehabilitacije, rekla je da su na ovaj način željeli da aktiviraju djecu, roditelje i profesionalce u smislu radno-okupacione terapije, a takođe i da ostvare prve prihode.

– Ruže smo prodali sindikalnim organizacijama koje su bile zainteresovane da ih kupe i zadovoljni smo njihovim odzivom. Ovo je jedan human gest i izuzetno pozitivna stvar za naš grad i planiramo još sličnih aktivnosti sa istim ciljem – istakla je Mitrovićeva.

Ona je dodala da će novac koji su kroz ovu aktivnost zaradili utrošimo na kupovinu higijenskih sredstava i didaktičkog materijala za Centar.

Centar za podršku djeci sa smetnjama u razvoju i njihovim porodicama radi od 1. oktobra prošle godine i njegove usluge koristi 35 djece.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se