4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Ulaganja u SŠC „Petar Kočić”

ZVORNIK – Nakon zamjene spoljašnje i unutrašnje stolarije u prošloj godini vrijedne oko 300.000 KM, u zvorničkom SŠC „Petar Kočić“ izdvojeno je oko 1.500 KM za nabavku novih zavjesa, dok je za postavljanje novog namještaja u školskoj kuhinji uloženo 1.150 KM, te za pločice na hodnicima oko 1.500 KM. Po riječima direktorice škole Biljane Pisić u narednom periodu u planu je nabavka namještaja za kabinete biologije i fizike i prostorije gdje se izvodi dodatna nastava iz ovih predmeta.

– Postavljanjem nove stolarije imali smo problem sa sunčanom stranom te smo postavili zavjese prvenstveno kako bi zaštiti informatičke, ali i druge kabinete. Potrudili smo se da uz pomoć naših pomoćnih radnika što jednostavnije postavimo zavjese kako bi bile funkcionalne i kako to ne bi bilo preskupo. U kabinetu biologije će biti postavljen novi namještaj kao i za prostoriju gdje će biti postavljena oprema koja je ranije nabavljena za ovaj predmet. I u kabinetu fizike je planirana zamjena namajštaja kao i u prostoriji gdje se izvodi dodatna nastava. U kuhinji gdje borave učenici postavljeni su novi stolovi i klupe, dok su ranije na hodnicima na drugom spratu postavljene pločice i ostalo je da se taj posao završi na posljednjem spratu. U saradnji sa organizacijom „World Vision“ očekujemo realizaciju projekta opremanja kabineta za farmaceute u vrijednosti 2.700 KM – rekla je Pisićeva.

Ona je istakla da ova ulaganja nisu velika po obimu sredstava, ali su jako značajna zbog uznapređenja nastavnog procesa u školi.

Z.K.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se