20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

U Zvorniku modna revija visoke mode

U Zvorniku će u nedelju, 3. aprila 2016. godine, biti održan jedan nesvakidašnji događaj visoke mode – Modna revija kreatorke Gordane Goge Gelhauzen.

Gordana Goga Gelhauzen je naše gore list, rođena je u Pađinama kod Zvornika, a u Los Anđelesu živi više od 30 godina i uspješna je modna kreatorka.

Gordana Gehlhausen
Gordana Gehlhausen

– Gordana je vrlo poznata i cijenjena u krugovima visoke mode u SAD-u, a imala je želju da svome gradu podari ovu modnu reviju – kaže Zvorničanka Olivera Spremo Popović koja je pomogla u organizaciji modne revije i sa kojom je Gordana stupila u kontakt preko zajedničke prijateljice koja živi u Čikagu.

Spremo Popović dodaje da je Grad Zvornik sa zadovoljstvom izašao u susret i zajedno sa gradonačelnikom Zoranom Stevanovićem je i pokrovitelj predstojeće modne manifestacije.

Gordanine haljine nosiće učenice SŠC „Petar Kočić“ i studentice iz Zvornika, frizure će raditi Marko Džino, a make up Irena „Pronails mix“.

– Zahvaljujemo se svima na doprinosu u organizaciji ovakvog događaja, direktoru škole „Sveti Sava“ Radomiru Petroviću, Osnovnoj muzičkoj školi „Vojin Komadina“, Prvom zvorničkom pjevačkom društvu „Izvornik“, direktorici Srednjokolskog centra „Petar Kočić“ Biljani Pisić, a posebnu zahvalnost dugujemo Dušici Savić, šefici kabineta gradonačelnika Zvornika, koja je pokazala veliko razumijevanje i podršku, a bez čega ovaj događaj ne bi mogao da se desi – kaže Spremo Popović.

Modna revija Gordane Goge Gelhauzen biće održana u nedelju u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u 19:00 sati.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se