15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Pogledajte kako ruski milijarder ženi sina (video)

Ruski milijarder Mihail Gucerijev izdvojio je pravo malo bogatstvo za vjenčanje svog sina Saida Gucerijeva i njegovu izabranicu devetnaestogodišnju Hadidžu.

Vlasnik naftne kompanije Rusnjeft, inače 16. na listi najbogatijih u Rusiji, organizovao je svadbu nasljedniku o kojoj će se pričati godinama, a teško da će je neko nadmašiti.

Mladenci su uživali u nastupima najvećih svjetskih zvijezda, pa su se mikrofona latili Jennifer Lopez, Sting, Enrique Iglesias, Beyonce i Elton John. Nastup Eltona Johna koštao je sedam miliona evra, a Jennifer je svoj naplatila pet.

– Mladenci su iz veoma dobrih i poštovanih porodica. Svadba je bila veoma lijepa, u vazduhu se osjećala dobra energija, a voditelji su učinili sve kako bi se u potpunosti poštovali naša tradicija i naši običaji. Ja sam im od sveg srca poželio lijepu zajedničku budućnost, mnogo djece i da poštuju svoje roditelje – napisao je predsjednik Ingušetije na Instagramu, Junus Bek Jevkurov.

Devetnaestogodišnja nevjesta je studentkinja moskovskog stomatološkog univerziteta “Evdokimov”, a na svadbi je nosila specijalno izrađenu haljinu čuvenog kreatora Elija Saba koja je bila optočena dijamantima i teška 25 kilograma.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se