2 C
Zvornik
20. април 2024.

Održan 6. humanitrani koncert SŠC „Petar Kočić”

ZVORNIK – U organizaciji učenika, profesora i menadžemnta SŠC „Petar Kočić“ u Domu omladine održan je humanitarni koncert na kom je prikupljeno 1.500 KM, a sav prihod će biti utrošen za nabavku didaktičkog materijala za Centar za podršku djeci i roditeljima sa smetanjama u razvoju iz Zvornika. Direktorica škole Biljana Pisić istakla je da je ovo šesti humanitarni koncert koji organizuju te da je ovo postala tradicionalna manifestacija po kojoj su, između ostalog, prepoznetljivi.

– Odlučili smo se da ove godine novac dodijelimo Centru za pomoć djeci sa smetnjama u razvoju kako bi im pomogli u njihovom radu. Naši učenici su još jednom pokazali raskošan talenat, ali i želju da budu humani i pomognu drugima – rekla je Pisićeva.

Na koncertu su se predstavili članovi dramske, recitatorske i muzičkih sekcija, te talentovani mladi glumci koji su izveli brojne skečeve iz popularnih serija i muzičke numere poznatih izvođača. Zbog velikog interesovanja koncert je održan u dva termina,a oba puta sala Doma omladine bila je pretijesna da primi sve zainteresovane posjetioce.

Z.K.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se