15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Nikola Mićić jedan od bisera Škole fudbala Drine iz Zvornika

ZVORNIK – Mladi Nikola Mićić, jedan je od najtalentovanijih polaznika Škole fudbala Drine iz Zvornika. Uzrast 2005. godište vode Aleksandar Vasić i Aleksandar Kikić, aktivni Drini igrač, a među dosta talentovanih dječaka, Mićić nagovještava velike fudbalske domete.

– Fudbal sam zavolio gledajući prvotimce Drine i ostale polazanike Škole fudbala, a treniram od četvrte godine. Igram na mjestu špica i do sada sam učestvovao na dosta turnira. Između ostalih i na međunarodnom turniru „Spartak“ u Banja Luci, gdje sam bio najbolji strijelac. Takođe sam bio najbolji igrač i strijelac na „Zimskoj ligi“ u Bjeljini. Od stranih igrača uzor mi je Ronaldo a od domaćih, pošto navijam za Crvenu zvezdu, želio bih da igram kao Marko Grujić, a uzor mi je jedan stariji Marko iz Crvene zvezde a to je Pantelić. Zahvalan sam trenerima Vasiću i Kikiću, jer od njih možemo svi mi da naučimo sve tajne fudbala, rekao nam je mladi Mićić.

Trener Aleksandar Vasić, ima samo riječi hvale za jednog od svojih najtalentovanijih polaznika.

– Nikola zaista ima sve uslove da postane dobar fudbaler. Posjeduje volju i želju da uspije, brzinu i tehniku koja je neophodna za dobrog špic igrača, rekao nam je Vasić.

Nikola Mićić je rođen 5. novembra 2005 godine. Ima podršku od oca Dragana, koji je nekada igrao fudbal, stručnu podršku od trenera, što su preduslovi da postane poznati fudbaler.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se