20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Navike sa kojima ćete otjerati svakog muškarca

Sve veze imaju svoje faze u kojima je sve lijepo ili u kojima ništa nije. Ukoliko prebrodite sve periode imate šansu za dugu i lijepu vezu. Najbitnije je da od samog početka znate šta ne biste trebali da radite ako želite da ga zadržite.

Opsjednuti ste s njim

Ako vam na poruku ne odgovori u roku od pet minuta, odmah ga zovete i pitate ga šta nije u redu. Već ga u ponedeljak zapitkujete šta želi da radite za vikend. U svemu mu povlađujete: on je taj koji odlučuje koliko često ćete se viđati i šta ćete raditi kad ste zajedno. Bez prigovora prihvatate sve njegove prijedloge i želje, zanemarujući sopstvene iz straha da vas ne ostavi.

Ukratko, dopustili ste da vas vrti oko malog prsta, a on to osjeća i sve je manje zainteresovan. Muškarce impresionira svestrana, žena koja ima puno samopouzdanja, koja ima širok spektar sopstvenih interesa, kojih se ni zbog koga neće odreći, a ne nesigurna klinka kojom mogu svi manipulisati. To im je dosadno i neprivlačno, pa takvu djevojku redovno ostavljaju.

Naravno, uz rečenicu „nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene“. Laže, zapravo je želeo da kaže – predosadna i neinspirativna. Nemojte zaboraviti da su u davnoj prošlosti ipak oni bili lovci. Uvijek se potrudite da pomalo budete neuhvatljiva lovina.

Posesivni ste

Naljutili ste se kad je otišao na kafu s prijateljicom iz djetinjstva, dobili ste ospice kad ga je kolega s posla nagovorio da izađu u muški provod (pa šta onda ako ga je ostavila djevojka i osjeća se sam i očajan, to je njegov problem), a i njegova mama vam ide na živce jer „šta ima da ga zove svako veče“. U njegovom muškom društvu vjerovatno imate neki nelaskavi životinjski nadimak tipa „zmija“ ili „pirana“, a žensko društvo više nema jer ste uspješno rasterali sve njegove prijateljice. Mislite da da vam dobro ide ali jedan dan, kad hemija malo popusti, a hoće, shvatiće da više tako ne želi da živi tj. poželjeće svoj stari život nazad u kojem se nikome nije morao da pravda.

Previše ste kritični

Ismijavate njegov modni stil, prigovarate mu kako vozi, zgrožavate se nad, po vašem mišljenju, nedostatku opšte kulture… Dok vas jedan dan ne pita – pa dobro, u šta si se ti onda zaljubila i ne potraži neku manje kritičnu, koja nije opsjednuta modom i kvizovima znanja, piše Cosmopolitan.rs.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se