24.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Kreativni romantični pokloni: Cvjetni aranžmani od ruža koji će vas ostaviti bez daha

Cvijeće je oduvek bilo jedan od najboljih i najprigodnijih darova za sve moguće prilike, a posebno su se među njim uvijek isticali cvetni aranžmani od ruža. Oni sada dostižu nove i originalne oblike, koje će svaka pripadnica ljepšeg pola željeti da dobije. Evo koji su to novi trendovi koji će čak i najravnodušnije ostaviti bez daha.

Cvjetni aranžmani od ruža u neobičnim oblicima

Pošto se cvjetni aranžmani od ruža više ne prave samo u klasičnim formama, u vidu ikebane u korpama, red je da vas prvo upoznamo sa posebno kreativnim formama koje će neizbježno svakoga oduševiti.

Za početak, tu je neprevaziđeni oblik srca, koji može doći u vidu trske savijene u ovu formu, koju ispunjavaju ruže, ali i u vidu gusto raspoređenih ruža koje na staklu ili nekoj neobišnoj posudi formiraju ovaj oblik. Takođe, možete se riješiti i za klasične bukete u obliku simbola ljubavi, ali vam ovom prilikom preporučujemo originalnost.

Cvjetni aranažmani od ruža (3)

Za srcem slijede cvjetni aranžmani od ruža u obliku medvjedića, koji su u potpunosti načinjeni od ovog cvijeta. Oni djeluju veoma slatko i inspirativno i izuzetno su romantični, te se poklanjaju za Dan zaljubljenih ili godišnjice veze ili braka. Možete birati različite boje, ali mi predlažemo bijelu, jer je ona uvijek pun pogodak.

Ako ne znate kakav poklon da darujete izabranici svog srca, znajte da cvjetni aranžmani od ruža mogu doći upravo u toj formi – cvijeće pakovano tako da čini kocku ili kvadar i obmotano ukrasnom ili mašnom od tila, oduševiće i obradovati baš svaku ženu. Ne zaboravite da na ovaj dar dodate i čestitku sa najlepšim željama!

Veoma kreativna romantika krije se i u mnogobrojnim vintidž predmetima, koji su polako osvojili kako enterijersku tako i modnu scenu. Sele se, naravno, i u cvjećarske vode, te tako sada cvetni aranžmani od ruža dolaze formirani u malim, slatkim bijelim kavezima.

Poklon u vjenčiću od cvijeća

Ako biste uz cvijeće želeli da poklonite još nešto i tako upotpunite svoj dar, pokušajte da čitav poklon uredite ovako: cvjetni aranžmani od ruža u vidu kruga ili vijenca neka vam posluže kao inspiracija, koja će biti prateći element dara. U sam centar vijenca smestite poklon i sve obložite providnim ukrasnim papirom.

Druga opcija je da cvetni aranžmani od ruža dođu u formi lopte. Ovde će vam biti potrebna pomoć iskusnih cvjećara – neka se u središtu lopte, ili za nju zakačen, nađe i vaš dar.

Cvjetni aranažmani od ruža (2)Cvetni aranžmani od ruža sa ličnim pečatom

Naravno, i cvjetni aranžmani od ruža bi, kao svaki poklon, trebalo da budu darovani sa nekim ličnim pečatom ili sa elementima svojstvenim ženi ili djevojci koja taj poklon prima.

Tako će sve trendeseterke, na primjer, obradovati cvjetni aranžmani od ruža koji su dekorisani tako da dolaze u torbi koja imitira neki komad poznatih brendova. Sa druge strane, sve one koje vole klasiku, oduševiće cvjetni aranžmani od ruža u bijeloj boji, koji se smještaju u providne staklene činije ili saksije, i čine savršeni ukras svakog prostora.

Kakvi god cvjetni aranžmani od ruža da vam privuku pažnju, možete biti sigurni da je ovo jedan od najromantičnijih darova uopšte, koji će otopiti srce apsolutno svake žene.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se