10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Hrvatska u strahu zbog HAARP antena

ZAGREB – Hrvatska javnost je u panici nakon što su tamošnji portali prenijeli tekst o navodnom postojanju HAARP sistema u toj zemlji kojim je moguća kontrola klime.

Sajt „Dnevno.hr“ objavio je tekst o klimatskim promjenama na lokalnom i na globalnom nivou, podsjećajući na nekontrolisane poplave koje se javljaju na nekad pustinjski suvim predjelima i odnose živote, dok istovremeno na drugom kraju svijeta moraju da uvode sisteme navodnjavanja tamo gdje su nekada bile plodne regije.

Mediji prenose i da se pojavila dojava o lokaciji HAARP-a u Hrvatskoj koja se donedavno mogla naći na „Google map“, ali da je to prije nekoliko dana izbrisano u fotošopu.

Objavljene su i fotografije prije i poslije fotošopa, navodi se na novootvorenoj „Fejsbuk“ stranici „Uklonimo HAARP s hrvatske zemlje“. Na stranici su priložene i fotografije s navodnim koordinatama mjesta na kojem se, kako se tvrdi, nalazi HAARP sistem u Hrvatskoj, a riječ je o šumi u vlasništvu „Hrvatskih šuma“ u blizini Petrove gore i Karlovca. U tekstu se navodi da je za HAARP sistem većina hrvatske javnosti čula tek prošle godine kada su Hrvatska, Srbija i BiH dramatično stradale u poplavama.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se