9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Predveče obilnije padavine

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno sa kišom koja će popodne i uveče biti obilnija, uz dnevnu temperaturu vazduha od pet do 11, na jugu oko 13 stepeni Celzijusovih.

Ujutru na istoku biće slaba kiša, u višim predjelima snijeg, a u ostalim krajevima suvo i oblačno. Slaba kiša će se tokom prijepodneva proširiti od istoka ka ostalim predjelima.

Tokom dana sve će jače padati kiša, prvo na istoku a zatim i na sjeveru. Uveče i u noći jače i obilnije padavine biće na sjeveru i sjeverozapadu, oko rijeke Save, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na planinama na istoku će padati snijeg. Duvaće slab do umjeren sjeverni i severozapadni vjetar.

U Srpskoj i FBiH jutros je oblačno, kiša pada na istoku a slaba kiša je počela i ponegdje na zapadu. Na sjeveru je suvo uz kratkotrajne sunčane periode.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Čemerno, Han Pijesak, Istočni Drvar i Drinić jedan stepen Celzijusov, Klekovača i Kalinovik dva, Mrakovica i Krupa na Uni tri, Mrkonjić Grad, Šipovo, Gacko, Mlječanica, Ribnik, Nevesinje, Novi Grad, Sokolac i Gradiška četiri, Sarajevo, Banjaluka i Srbac pet, Prijedor, Foča, Tuzla i Višegrad šest, Bileća, Srebrenica, Rudo, Zvornik, Zenica, Doboj i Bijeljina sedam i Trebinje osam stepeni Celzijusovih.

U Srpskoj snijega jutros ima na Čemernom, 13 centimetara.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se